Loading...
EXTRACTE DE PLANTE DECOTTOPIA 2019-06-27T13:06:24+03:00

ISTORIA DECOTTOPIA

Cuvantul Decottopia provine din  grecescul “deka” (zece), sensul cuvantului fiind de “terapia celor zece plante“.

A vorbi despre istoria produselor Gianluca Mech inseamna sa amintim, intai de toate, de un proces antic de prelucrare a plantelor medicinale: Decottopia – un secret care a fost transmis de-a lungul secolelor, din tata in fiu, si care astazi reprezinta temelia companiei Gianluca Mech, fondata in 1911 si condusa in prezent de tanarul om de afaceri Gianluca Mech.

Originea Decottopia isi are inceputurile in anii 1500 cand, in Regiunea Piemonte, mai exact pe teritoriul denumit Langhe, se utiliza o tehnica de amestecare si extractie a plantelor medicinale fara alcool, deoarece era foarte scump. Preparatele erau realizate din cel putin zece plante medicinale disponibile in zona respectiva. Tehnica, reelaborata si perfectionata de familia Bonardo, devenita apoi Balestra, este considerata si astazi un procedeu secret al familiei Mech, al carei mostenitor, Gianluca Mech continua sa il transmita din generatie in generatie, punand la punct si reinnoind formulele pe baza celor mai noi descoperiri stiintifice.

CE ESTE DECOTTOPIA?

Este un proces de transformare a plantelor medicinale intr-un preparat lichid, ce nu contine  alcool, zahar, conservanti si gluten. Un proces exclusiv, ce apartine companiei Balestra – Mech, care prevede utilizarea a cel putin 10 plante medicinale pentru a obtine, datorita modulatiei inteligente a unor interventii blande (cum ar fi infuzia, macerarea, decoctia), un preparat extraordinar de pur. Datorita absentei complete de conservanti, alcool, zahar si gluten, aceste produse sunt concentrate naturale prin excelenta, mai usor de asimilat si indicate pentru orice varsta. Plantele medicinale sunt selectionate cu grija maxima si sunt combinate, conform unei vechi stiinte erboristice, pentru a obtine un amestec perfect traditional de o calitate foarte inalta. Ia nastere astfel, un integrator alimentar exclusiv, care completeaza si reechilibreaza in mod natural functiile organismului, pentru a obtine un stil de viata sanatos si o stare naturala de bunastare. Decottopia se traduce prin o gama foarte bogata de produse, menite sa ajute organismul sa optimizeze propriile sale functii generale: de la cele mai traditionale produse se ajunge la preparate inovative si personalizate, la extrase din ierburi ce favorizeaza drenajul lichidelor corporale, depurarea si digestia.

Decottopia – inima Dietei Gianluca Mech: sistem dietetic inovativ, care te insoteste cu seriozitate si profesionalism pana cand vei ajunge la greutatea ta ideala. Absenta conservantilor, a alcoolului, a zaharului si glutenului face ca produsele Decottopia sa fie ideale pentru diferite categorii de persoane, inclusiv cele care sufera de diabet, copii cu varsta peste 5 ani, persoanele care sufera de boala celiaca, persoanele in varsta.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE EXTRACTELOR DE PLANTE DECOTTOPIA 

1. Promoveaza sanatatea organismului si pierderea in greutate
2. Consolideaza corpul in timpul procesului de slabire
3. Favorizeaza eliminarea apei din corp
4. Promoveaza eliminarea toxinelor stocate in tesutul adipos
5. Ajuta la digestie

MOD DE CONSERVARE A PRODUSELOR DECOTTOPIRICE

Recipientele din sticla garanteaza optima conservare si igiena a produsului. Decottopiricele trebuiesc pastrate la loc racoros si uscat inainte de deschidere. Dupa deschiderea recipientului se vor pastra in frigider si trebuiesc consumate in termen de 30 de zile.

CAND SI DE CE CONSUMAM DECOTTOPIRICE?
Produsele obtinute cu metoda Decottopia nu sunt medicamente cu scopuri terapeutice, ci sunt produse pentru imbunatatirea starii nutritionale, prin optimizarea starii generale de bine , favorizand functiile fiziologice ale organelor. Din acest motiv, ele sunt ideale nu numai pentru cei care intentioneaza sa inceapa un protocol dietetic, dar si pentru cei care doresc sa se simta bine si sa isi mentina greutatea actuala. Extractele din plante obtinute prin metoda Decottopia sunt in concordanta cu caracteristicile dietei Gianluca Mech, deoarece ele interactioneaza pozitiv cu cetoza, devenind aliati valorosi in timpul diferitelor faze ale dietei. Din acest motiv, metoda Gianluca Mech asociaza intotdeauna folosirea unora dintre urmatoarele produse numite “extracte de plante functionale“:
• Tonic depurativ
• Detoxifiant Tonic
• Diuretic Tonic
• Echilibrare tonica
• Energizant tonic
• Relaxant tonic
• Slabire Tonica

MOD DE CONSUM AL DECOTTOPIRICELOR
• Produsele Decottopirice pot fi consumate calde sau reci, diluate in apa sau concentrate, in functie de tipul de extract.
• Modalitatile de administrare sunt specifice pentru fiecare Decottopiric in parte, asadar unele se administreaza dupa masa, altele inainte de a merge la culcare, iar altele pe parcursul zilei.
• Nu se recomanda administrarea de Decottopirice cu efect contrar (de exemplu un tonic si un relaxant) simultan.
• Avand in vedere ca sunt produse sigure, Decottopiricele pot fi administrate pe perioade indelungate de timp. Pentru informatii personalizate contactati Centrul de Studii Tisanoreica.

PE SCURT… CARACTERISTICILE DECOTTOPIRICELOR:
• Fitocomplex
• Fara conservanti
• Fara zahar
• Fara alcool
• Fara gluten
• Niciun efect secundar la dozele recomandate
• Nu se administreaza in timpul sarcinii si alaptarii
• Prezenta a minim zece extracte de plante cu efect sinergic
• Marca de identificare, certificarea autenticitatii produsului
• Recipiente din sticla inchisa la culoare

INCEARCA SI TU EXTRACTELE DE PLANTE DECOTTOPIA!