Loading...
ALIMENTELE DIETETICE GIANLUCA MECH 2018-05-16T08:27:39+03:00

ALIMENTE DIETETICE GIANLUCA MECH

Dieta Gianluca Mech este unica, in comparatie cu alte diete, toate mesele sale au fost brevetate cu succes in Statele Unite, Canada si Europa. Dieta Gianluca Mech ofera o gama larga de mese si gustari, cu o gama variata de alimente dulci si sarate. Toate produsele sunt inovatoare si unice si sunt imbogatite cu ingrediente naturale, din plantele medicinale, urmand o traditie italiana pe baza de plante, care garanteaza un mod sanatos de a pierde in greutate. (va rugam sa consultati cercetarile stiintifice publicate pentru detalii si rezultate).

PROPRIETATILE ALIMENTELOR PATENTATE GIANLUCA MECH

Alimentele dietetice Gianluca Mech contin urmatoarele categorii de plante:

Plante care AMELIOREAZA SENZATIA DE FOAME (Griffonia): ajuta la combaterea senzatiei de foame si imbunatateste starea de spirit.

Plante cu actiune DIURETICA (Lespedeza): reduce retentia de apa din organism.

Plante cu actiune ANTIOXIDANTA (Cantaloupe): ajuta la mentinerea frumusetii pielii in timpul procesului de slabire.

Plante cu actiune PERISTALTICA si EMOLIENTA (Mallow, Frangula): ajuta la transportul alimentelor ingerate prin tractul intestinal.

Plante cu actiune DIGESTIVA si CARMINATIVA (Anason Stelat, Fenicul): ajuta la digestie si lupta impotriva balonarii abdominale, prin eliminarea gazelor de fermentatie din tubul digestiv.

Plante cu actiune PROTEOLITICA (Papaya, Ananas): ajuta procesul de digestie si descompunerea proteinelor, astfel incat sa poata fi mai bine asimilate pentru a asigura o nutritie optima in timpul pierderii in greutate.

Plante cu actiune COLERETICA, COLAGOGICA si HEPATICA (Artichoke, Dandelion): ajuta la purificarea organismului si creste eliminarea deseurilor din ficat si rinichi, protejand in acelasi timp aceste organe care au un rol foarte important in procesul de slabire. In plus, aceste plante ajuta secretia bilei si fluxul acesteia catre intestinul subtire.

DESCOPERA PRODUSELE GIANLUCA MECH