WELLNESS SI STIINTA 2018-05-16T08:39:48+03:00

WELLNESS SI STIINTA

Astazi Gianluca Mech este ambasadorul alimentatiei sanatoase si consultant personal de sanatate a mai multor personalitati italiene si internationale. In 2007, in colaborare cu Universitatea din Padova, Gianluca a infiintat Centrul de Cercetare “Tisanoreica”, cu scopul de a oferi tuturor aceleasi indrumari nutritionale cunoscute printre celebritatile italiene si internationale.

Programul de slabire Gianluca Mech se bazeaza pe utilizarea unei combinatii de extracte naturale din plante care accelereaza metabolismul, in special cel al grasimilor, permitandu-va sa va purificati organismul pentru a va asigura o pierdere in greutate sanatoasa.

Dieta Gianluca Mech este certificata si publicata in 24 de cercetari stiintifice si este protejata de un brevet international valabil in SUA, Canada si Europa. Gianluca Mech a contribuit la dezvoltarea Dietei Gianluca Mech® prin exportul protocolului si a principiilor sale in intreaga lume, cu o popularitate in continua crestere. Dieta Gianluca Mech® nu este doar o serie de produse alimentare noi, ci un adevarat “protocol”, care reprezinta o abordare complet noua in ceea ce priveste slabirea, deoarece este un program complet, destinat in mod special frumusetii, sanatatii si bunastarii si care pentru prima data, combina “mancarea gustoasa” cu “greutatea ideala”.