Loading...
PROGRAME de SLABIRE 2018-05-24T19:23:20+03:00

DIETA TISANOREICA

HIPOGLUCIDICA, NORMOPROTEICA, HIPOCALORICA

Dieta Tisanoreica se deosebeste de clasica dieta ketogenica, deoarece reduce efectele cetozelor prin utilizarea plantelor (astfel ia nastere dieta fito-ketogenica). Este vorba despre o dieta hipoglucidica, hipocalorica, cu un continut normal de proteine, ce permite organismului sa se hraneasca din plin chiar si intr-o faza partial echilibrata ca aceea de slabire, utilizand inclusiv potentialul oferit de plante, pentru a completa eficacitatea sa medicinala.

Durata protocolului variaza de la un minim de 20 de zile (protocolul de baza) pana la un maxim de 42 de zile (protocolul soc).

Protocolul este intreprins sub controlul propriului medic sau al unui medic din partea Centrului de Studii Tisanoreica.

Dieta Tisanoreica este indicata in primul rand pentru tratamentul scaderii in greutate, intrucat aceasta permite reducerea aportului caloric fara a creste pofta de mancare (efect euforizant al organismelor ketonice). Este perfect adaptata, poate fi usor folosita, avand beneficii in diferite cazuri, cum ar fi sindromul ovarului polichistic sau sindromul metabolic.

 

UN PROGRAM 10 BENEFICII

CE FACE PROTOCOLUL UNIC AL DIETEI GIANLUCA MECH? Descopera 10 beneficii care te vor face sa te indragostesti de aceasta metoda:

Slabire garantata, program clar si bine organizat

Este vorba despre un protocol integrat, unic printre protocoalele dietetice, cu marci si produse care detin brevet international. Alimentele dietetice din Dieta Gianluca Mech se deosebesc de toate celelalte produse dietetice prin prezenta Activatorului Tisanoreica.

Este sigur: testat la nivel stiintific, este prescris in exclusivitate de catre un medic. Garanteaza rezultate chiar din primele zile, mentine masa musculara obtinuta, este mai putin costisitoare pe termen lung fata de terapiile alternative care nu sunt mereu eficiente. Fenomenul yo-yo este aproape zero.

De neinlocuit

 Produsele alimentare Tisanoreica (PAT) imita perfect mancarurile traditionale.

Simplu de gestionat si in mod independent, sub supravegherea medicului. Pacientul primeste consultanta pe parcursul tratamentului sau.

 Program inovativ.

Pentru cei ce doresc sa initieze dieta: consumul normal de mancaruri cotidiene (in proportii corecte) vine integrat cu produsele Dietei Gianluca Mech.

Pentru unele categorii de persoane: faciliteaza introducerea si consumul de proteine la persoanele care intampina dificultati de mestecare si/sau sufera de un nivel scazut de percepere a gustului, astfel riscand malnutritia (spre exemplu persoanele varstnice).

DIETA GIANLUCA MECH

FAZELE PROTOCOLULUI GIANLUCA MECH

#FAZA 1

FAZA DE CURATARE

#FAZA 2

FAZA INTENSIVA

#FAZA 3

FAZA DE STABILIZARE

#FAZA 4

FAZA STYLE

0
FAZA

ETAPA DE PURIFICARE 

In aceasta faza, are loc curatarea hepatica si limfatica, astfel incat se imbunatateste si usureaza, intrarea in cetoza pe intreaga perioada a fazei intensive. Durata fazei de curatare, este de 3 zile, daca se utilizeaza kit-ul de 3ZILE, care combina Decottopirice si produsele alimentare dietetice Tisanoreica, cu sfaturile nutritionale. Alternativ, aceasta etapa de detoxifiere poate fi realizata utilizand doar amestecuri de Decottopirice potrivit exigentelor individuale.

0
FAZA

ETAPA INTENSIVA

Prima faza a Dietei Gianluca Mech prevede excluderea zaharurilor (simple si complexe) si a alcoolului. In aceasta faza, in general, sunt administrate 4 mese Tisanoreica (PAT) pe zi ( 19 gr de proteine fiecare) in combinatie cu legume verzi, mancaruri proteice (carne, peste, ou) si Decottopia (extracte din ierburi cu actiune de drenare si purificare). In aceasta perioada, corpul are la dispozitie foarte putin zahar, folosit ca si carburant metabolic, ceea ce declanseaza procesul de „ketoza”, organismul fiind nevoit sa utilizeze grasimea din corp ca energie alternativa in loc de glucoza. Pe parcursul Fazei Intensive, pancreasul este pus in repaus, un lucru foarte important intrucat acest organ – din cauza unei alimentatii bogate in carbohidrati rafinati (zahar, paine alba, paste) – este supus zi de zi la un efort maxim, care il forteaza sa produca o cantitate mare de insulina, tot procesul ducand in final la normalizarea nivelului de glucoza din sange.

0
FAZA

ETAPA DE STABILIZARE

Este a doua faza a Dietei Gianluca Mech si prevede reintroducerea carbohidratilor cu un nivel scazut glicemic (paste, orez si cereale non-rafinate) dupa absenta consumului acestora din Faza Intensiva. De asemenea, pe durata Fazei de Stabilizare, trebuie totusi evitate alimentele cu un indice glicemic inalt precum alcoolul, zaharurile simple si fructele. In aceasta faza, cu o durata egala cu cea a Fazei Intensive, PAT-urile trebuie scazute la 2 pe zi si se continua consumul de Decottopirice, inima verde a Dietei Tesanoreica, indicate in aceasta faza.

0
FAZA

ETAPA STYLE

Este a treia faza a Dietei Tesanoreica, in care trebuie acordata o atentia mai mare atat la cantitatea, dar mai ales, la calitatea caloriilor consumate.  Administrarea alimentelor dietetice din linia Tisanoreica si Decottopiricele, combinate cu alimente uzuale de calitate, proaspete si preferabile de sezon, reprezinta reteta perfecta pentru a te pastra in forma, a tine sub control apetitul si a continua procesul de detoxifiere a organismului.

Durata protocolului variaza de la un minim de 20 de zile (protocolul de baza) pana la un maxim de 42 de zile (protocolul soc).

Pentru o dieta personalizata

COMPLETEAZA FORMULARUL