Loading...
METODA GIANLUCA MECH 2019-06-27T13:26:34+03:00

DIETA GIANLUCA MECH

Dieta Gianluca Mech este o metoda de slabire care ofera un program cu continut scazut de carbohidrati,  de calorii si cu proteina normala care permite organismului sa obtina o nutritie completa, combinand cele trei elemente principale care alcatuiesc protocolul: Produse Decottopia® + Produse Alimentare Tisanoreica® (PAT) + Alimente zilnice. Acesta este un protocol pentru reducerea greutatii bazat pe un activator metabolic cunoscut sub numele de “cetoza”. In dieta Gianluca Mech, acesta este denumit “cetoza verde”, deoarece – in mod diferit fata de regimul clasic dietetic – imbunatateste si controleaza activitatea organismelor ketone prin utilizarea plantelor continute in produsele Decottopia.

In dieta Gianluca MECH, datorita prezentei “Activatorului Tisanoreica“, compus din extractele de plante solubile in apa si a formulei galenice a produselor Decottopia, proteinele continute de alimentele dietetice Tisanoreica, pe care noi le denumim PAT, sunt folosite cu efect maxim, prevenind astfel oboseala sau suprasolicitarea rinichilor sau a ficatului si limitand la minimum orice posibila perturbare tipica a procesului de cetoza traditionala.

PAT sunt compuse din proteine ​​care sunt integrate in organism prin Activatorul Tisanoreica: un amestec de opt plante (Papaya, Ananas, Nalba, Anason, Fenicul, Anghinare, Papadie, Senna) ale caror proprietati promoveaza activitatea de descompunere a proteinelor, disponibilitatea crescuta a nutrientilor, stimularea secretiilor digestive si hepatice si imbunatatirea tranzitului intestinal.

DESCOPERA PROGRAMELE DE SLABIRE

CE ITI OFERA DIETA GIANLUCA MECH?

  • Consultatie gratuita si consiliere medicala 
  • O gama extinsa de extracte din plante detoxifiante care accelereaza metabolismul in timpul fazei de slabire si elimina riscul efectului Yo-Yo   
  • O gama completa de produse alimentare delicioase care va pastreaza masa musculara si va ajuta sa va pastrati frumusetea si elasticitatea pielii in timp ce pierdeti in greutate.

Puteti alege sa pierdeti in greutate cu dieta personalizata “accesibila” a lui Gianluca Mech, menita sa va reduca aportul de calorii intr-un mod echilibrat sau puteti alege sa pierdeti in greutate cu dieta personalizată “de lux” a lui Gianluca Mech folosind metoda ketonica pentru a garanta rapid pierderea in greutate.