Formular dieta personalizata 2019-10-01T22:39:10+03:00

PRINCIPIILE STIINTIFICE ALE DIETEI GIANLUCA MECH

De ce functioneaza dieta Gianluca Mech? Pentru ca este un program alimentar, care a fost cercetat de medici de top, de oameni de stiinta si de botanisti care studiaza in mod constant noi solutii pentru a oferi consumatorilor produse sanatoase, eficiente si mai ales gustoase. Centrul de studiu Tisanoreica este situat in Vicenza, colaboreaza cu Universitatea din Padova, una dintre cele mai prestigioase universitati din toata Italia, pentru a oferi consultanta gratuita si profesionala tuturor clientilor.

Primeste o consultatie GRATUITA!

In plus fata de oferirea produselor sale, Gianluca Mech crede cu tarie ca este important sa ofere clientilor sai acces la medici renumiti din Centrul de studiu Tisanoreica. Acestia sunt disponibili pentru a raspunde la orice intrebare pe care o aveti, fara costuri suplimentare. Scopul nostru este de a va ajuta sa va atingeti obiectivele dietetice si sa va bucurati in acelasi timp de multe alimente, inclusiv paste si ciocolata.

Completati acest formular si un consultant va va trimite prin email o dieta personalizata in functie de nevoile si obiectivele dvs. in termen de 5 zile lucratoare.